Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

ОГОЛОШЕННЯ

26 Травня, 2022 р., 16:02
28 травня 2022 року на майданчику зі штучним покриттям Устилузького ліцею відбудеться благодійний турнір з міні-футболу на підтримку Збройних сил України.  У змаганнях візьмуть участь команди Зимненської, Оваднівської, Устилузької територіальних громад. Початок заходу о 10.00 год.   Кожен вболівальник та гравець матиме можливість приєднатися до благодійності та зробити внесок задля нашої перемоги!   Все буде Україна!
24 Травня, 2022 р., 10:40
Минулого тижня в Устилузькій міській територіальній громаді пройшли різноманітні благодійні заходи до Дня вишиванки, метою яких було зібрати кошти на потреби 14 ОМБр.
24 Травня, 2022 р., 10:25
Приносимо слова подяки працівникам бюджетних установ м. Устилуга,  працівникам культури сіл Рогожани та Хотячів, небайдужим жителям Хотячівського та Лудинського старостинських округів, працівникам терапевтичного відділення № 2,  депутату міської ради Демчуку Миколі, жителю м. Устилуг Подкуйку Миколі,  підприємцю Головійчуку Олегу ТзОВ «Торговий дім Коростенський завод теплотехнічного обладнання»  за надані кошти для придбання 2 автомобілів для потреб ЗСУ. Також особлива подяка Загорському Сергію, Сидорчуку Олександру та Яремку Володимиру, які доставили 2 автомобілі марки Mercedes Benz з Литви в Україну. Після сервісного обслуговування автомобілі будуть направлені на передову воїнам 14 ОМБр.
23 Травня, 2022 р., 11:18
  Фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії провели  інформаційно-консультаційний  захід  для внутрішньо переміщених осіб, які проживають в гуртожитку Володимир-Волинського фахового педагогічного коледжу ім. А.Ю.Кримського. На заході були   присутні представники  Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги .
20 Травня, 2022 р., 09:37
Посада (назва) / Характеристика вакансії
02 Травня, 2022 р., 10:27
В період військового стану постала гостра потреба в створенні належних запасів донорської крові та її компонентів. Для того, щоб була змога допомагати військовим та пораненим, КП «Волинський обласний центр служби крові» (Володимир-Волинський відділ трансфузійної допомог) наголошує на необхідності звернення донорів для здачі крові. Це стосується донорів усіх груп. Для здачі крові звертатись за адресою: м.Володимир-Волнський, вул.С.Наливайка,18.
25 Березня, 2022 р., 14:18
Населенню заборонено відвідувати та в’їжджати до лісових масивів у Волинській області!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь