Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відділ освіти, культури. молоді та спорту

13 Грудня, 2022 р., 15:53
Вітаємо з перемогою в обласній акції з вивчення власного родоводу «Без сім’ї і свого роду – нема нації, народу»  Цюпака Данила, учня  4  класу Устилузького ліцею, з  роботою  «Я виросту гідним сином, ТАТУ» .
12 Серпня, 2022 р., 15:43
Головною метою Конкурсу є створення художніх, декоративно-ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів. Брати участь у заході можуть як діти, молодь, так і дорослі.
27 Червня, 2022 р., 16:34
27 червня 2022 року відбулась нарада директорів закладів освіти за участі міського голови Віктора Поліщука, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Ірини Головенко, головного бухгалтера відділу освіти, культури, молоді та спорту Олени Данилюк. На нараді було розглянуто питання щодо підготовки до нового навчального року та опалювального сезону в умовах воєнного стану, рекомендації щодо організації укриття в об’єктах  фонду захисних споруд цивільного захисту персоналу та дітей (учнів, студентів) закладів освіти, новини законодавства у сфері освіти тощо.
01 Червня, 2022 р., 12:43
Керуючись ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», у зв`язку з відсутністю належного контингенту учнів, з метою створення необхідних умов для рівного доступу громадян до якісної освіти, приведення найменування та установчих документів закладу освіти у відповідність до вимог чинного законодавства, оприлюднюється проект рішення:
26 Травня, 2022 р., 15:46
28 травня 2022 року на майданчику зі штучним покриттям Устилузького ліцею відбудеться благодійний турнір з міні-футболу на підтримку Збройних сил України.
03 Травня, 2022 р., 11:31
21 Лютого, 2022 р., 12:57
З метою опанування багатством української мови та літератури, популяризації творчої спадщини великого Кобзаря, виявлення, підтримки обдарованих дітей, патріотичного виховання учнівської молоді 21 лютого в Устилузькому будинку культури  пройшов ІІ етап (територіальний) конкурсу юних читців  поезії  Тараса Григоровича Шевченка.
18 Лютого, 2022 р., 15:05
Міністерство культури та інформаційної політики України проводить онлайн опитування громадської думки щодо стану сфери культури на місцевому рівні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь