Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

ОГОЛОШЕННЯ

04 Квітня, 2023 р., 09:17
З початком польових робіт фермерами використовуються добрива, пестициди, агрохімікати для обробітку полів. Досить часто розміщення використаної тари проходить на відкритому грунті, що в свою чергу може призвести до забруднення земельних ресурсів. Такий спосіб зберігання пестицидів, агрохімікатів та використаної упаковки є неприпустимим, езаконним та небезпечним.
31 Березня, 2023 р., 12:22
Шановні мешканці громади!
31 Березня, 2023 р., 10:43
Представництво БФ «Віримо в Україну» у Володимирі та Володимирському р-ні має можливість забезпечити замороженими продуктами (солодкі кекси,лазанья), памперси,продуктові набори,одяг. Допомога надаватиметься вразливим малозабезпеченим верствам населення ,в тому числі ВПО, сім‘ям загиблих та померлих воїнів, сім‘ям мобілізованих військовослужбовців, які беруть безпосередню участь в бойових діях, особам з інвалідністю, одиноким пенсіонерам, матерям-героїням, одиноким матерям(батькам), діти сироти, діти позбавлені батьківського піклування.
30 Березня, 2023 р., 11:47
До уваги рибалок!
28 Березня, 2023 р., 12:21
Первоцвіти – це екологічна група рослин, більша частина яких занесена до Червоної книги України, тому вони підлягають суворій охороні. На території нашої області ростуть: цибуля ведмежа (черемша), конвалія звичайна, підсніжник білосніжний (звичайний), білоцвіт весняний, шафран Гейфелів та багато інших першоквітучих рослин, які перебувають на межі зникнення.
16 Березня, 2023 р., 15:39
Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний Всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Це єдиний діючий загальнонаціональний проект із відзначення благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільстві, який розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі конкурсу «Благодійна Україна» – проводиться з 2012 року. У 2022-2023 рр. проходить 16 конкурс. За його підсумками кращих благодійників, волонтерів та меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою – бурштиновим «Ангелом добра». «Ангел добра» – скульптура янгола з кераміки, із оздобленням з сонячного каміння бурштину, який легально видобувається «Асоціацію Бурштиновий світ» на родовищі у Рівненській області. Нагорода створена українськими майстрами – родиною Козаків. Девіз цьогорічного конкурсу – «Благодійність на захисті України». Метою конкурсу є всебічна підтримка волонтерського та благодійного руху України, визнання українського волонтерства як унікального явища сьогодення; сприяння розвитку благодійництва, як національної традиції, узагальнення і поширення інформації про кращі практики у сфері благодійництва. Завданнями Конкурсу є: популяризація благодійництва та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик; відзначення кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року; інформування суспільства про кращі практики благодійноcті; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності та волонтерства, актуальність та суспільна значущість різнопланових реалізованих доброчинних проектів. Цього року Оргкомітет Конкурсу визначив 25 конкурсних номінацій, за якими буде проводитись відбір. Заповнюючи заявку необхідно обрати одну, або декілька номінацій під які підпадає діяльність організації чи проект: Основні колективні номінації: 1. Благодійність великого бізнесу; 2. Благодійність середнього та малого бізнесу; 3. Корпоративна благодійність; 4. Колективне волонтерство; 5. Всеукраїнська благодійність; 6. Регіональна доброчинність; 7. Місцева доброчинність; 8. Доброчинність в охороні здоров’я; 9. Доброчинність у освіті та науці; 10.Доброчинність у культурі та мистецтві; 11. Доброчинність у соціальній сфері; 12. Доброчинність у сфері екології та охорони довкілля; 13. Доброчинність у захисті України; 14. Доброчинність неурядового сектору; 15. «Добро починається з тебе»;
13 Березня, 2023 р., 09:51
Мобільна медична бригада КП «Володимир-Волинський ЦПМД» за проектом «Мобільні медичні бригади Товариства Червоного Хреста України» здійснюватиме виїзди у села Устилузької ТГ за таким графіком:
07 Березня, 2023 р., 10:42
У зв'язку з проведенням заміни переїзного настилу залізничний переїзд 16+462 м перегону Пост 8 км  - Устилуг ( а/д С030104 від Н-22 - П'ятидні) буде закритий для руху автомобільного транспорту з 14.03.2023 по 16.03.2023. 
01 Березня, 2023 р., 15:00
Повідомляємо, що ТзОВ «П`ятидні» реалізує для потреб населення :
17 Лютого, 2023 р., 12:12
Постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2022 року № 1455 затверджено Правила охорони електричних мереж

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь