Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
12 Липня, 2024 р., 12:49
В Устилузькій міській територіальній громаді започатковано нову традицію: відзначати День Громади, що має стати традиційним святом, до якого готується вся громада.
11 Липня, 2024 р., 11:39
Перспективи не дожити до середньостатистичних 66 років, а хоча б до 80-85 років, і не просто дожити, але зберегти високу якість життя, яке безпосередньо залежить від здоров’я, є лише у тих, хто дотримується 10 золотих правил активного довголіття.
11 Липня, 2024 р., 09:51
Внутрішньо переміщені осіби, що проживають на Устилузької міської території громади отримали борошно від ТОВ «Луцький КХП» замовником якого є Волинська обласна військова адміністрація за зверненням Устилузького міського голови Віктора Поліщука.
08 Липня, 2024 р., 14:18
Луький національний технічний університет запрошує на навчання на ОС Бакалавр за 61 освітньою програмою https://lntu.edu.ua/uk/abituriyentu_/umovy-vstupu/umovy-vstupu-dlya- vypusknykiv-shkil здобувачів, які користуються спеціальними умовами вступу, зокрема учасників бойових дій, які мають право вступати за результатами співбесіди замість здачі національного мультипредметного тесту на навчання на денну та заочну форму. Для цього вам необхідно звернутись у наш університет в період з 2 липня по 10 липня для реєстрації пільги, створення електронного кабінету вступника та подачі заяви на проходження співбесіди. Дати здачі співбесіди: 9 липня, 13 липня, 16 липня, 19 липня. Для детальної консультації просимо звертатись за тел. 0990846402 Рябих Наталя. Луцький національний технічний університет запрошує на навчання на ОС Магістр за 49 освітніми програмами https://lntu.edu.ua/uk/abituriyentu_/umovy- vstupu/abituriyentu_/umovy-vstupu/umovy-vstupu-dlya-zdobuttya-stupenya- mahistr здобувачів, які користуються спеціальними умовами вступу, зокрема учасників бойових дій, які мають право вступати за результатами співбесіди замість здачі ЄВІ та ЄФВВ на навчання на денну та заочну форму. Для цього вам необхідно звернутись у наш університет в період з 2 липня по 26 липня для реєстрації пільги, створення електронного кабінету вступника та подачі заяви на проходження співбесіди. Дати здачі співбесіди замість ЄВІ та фахового вступного випробування замість ЄФВВ: 17 липня, 18 липня, 23 липня, 26 липня, 27 липня. Для детальної консультації просимо звертатись за тел. 0990846402 Рябих Наталя
25 Червня, 2024 р., 12:51
Холера – це бактеріальна інфекція, яку викликає бактерія Vibrio cholerae. Найчастіше джерелом хвороби є вода або їжа, заражена холерними бактеріями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь