Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
28 Грудня, 2019 р., 09:39
Нехай Новий рік буде для Вас щасливим: багатим і перспективним, барвистим і яскравим, мирним і здоровим, чарівним і захоплюючим, успішним і дивовижним!
06 Грудня, 2019 р., 09:18
 Дорогі захисники і захисниці Устилузької громади! Вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України - святом мужності, благородства і честі! Від усієї душі бажаємо Вам творчих успіхів, щастя, благополуччя і всього самого доброго! Нехай труднощі, що зустрічаються на Вашому шляху, будуть завжди легко переборні. Міцного здоров'я, душевного тепла та святкового настрою!
25 Листопада, 2019 р., 11:07
      Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або не можливо самостійно подбати про себе залежить рівень цивілізованості цього суспільства. Вони не вимагають до себе жалю, тому їм не потрібно щось особливе, лише елементарне - можливість жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам.Адже ми всі рівні перед Богом. Заходи в цей день повинні бути спрямовані на інтеграцію людей з інвалідністю у життя нашого суспільства. Це не складно. Це не варто відкладати.
07 Листопада, 2019 р., 14:34
Сьогодні відбулася чергова сесія Устилузької міської ради
28 Жовтня, 2019 р., 12:47
За інформаційної підтримки Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського ОЦЗ компанія Укрмілкінвест презентувала проект створення сімейних молочних ферм. Завдяки співпраці, сьогодні у Володимир-Волинському районі, на території Устилузької ОТГ було урочисто відкрито 2 таких ферми. На відкритті сімейної молочної ферми "Молочна долина" в селі Хотячів побували директор Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського ОЦЗ Наталія Уколова та заступник директора філії Надія Веремчук. Молочну ферму відкрила Базюк Валентина з сім'єю. Наразі на утриманні господарів є 15 корів. В планах - збільшення поголів'я до 20. Це крок до відродження молочного тваринництва на Волині .
25 Жовтня, 2019 р., 09:00
  Щодо перереєстрації громадян, які перебувають на квартирному обліку
24 Жовтня, 2019 р., 09:55
Спалювання сухої рослинності, листя та сміття завдає величезної шкоди довкіллю, створює загрозу для життя рослинного і тваринного світу. При спалюванні сухих рослинних решток разом із димом у повітря, а потім й у легені людини, потрапляють важкі метали, діоксини, бензопірени, окисиди азоту та найрізноманітніші канцерогенні сполуки, що можуть спричинити висипання на шкірі, бронхіт та навіть онкологічні хвороби

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь