Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
27 Лютого, 2018 р., 15:54
                       ШАНОВНІ  ОРЕНДАРІ  С/Г  ЗЕМЕЛЬ  УСТИЛУЗЬКОЇ  МІСЬКОЇ РАДИ, КЕРІВНИКИ  ФЕРМЕРСЬКИХ  ГОСПОДАРСТВ, ВЛАСНИКИ ОСОБИСТИХ СЕЛЯНСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ  06.03.2018 РОКУ  О 10:00  В  ЗАЛІ  ЗАСІДАНЬ  УСТИЛУЗЬКОЇ  МІСЬКОЇ  РАДИ
22 Січня, 2018 р., 11:53
16-17 cічня 2018 року начальник ЦНАП виконавчого комітету Устилузької міської ради Василенко О.М. приймав участь у психологічному тренінгу з розвитку корпоративної культури для керівників ЦНАП, який проводився в обласному центрі підвищення кваліфікації у рамках швейцарсько-української програми “Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади” (EGAP).
07 Листопада, 2017 р., 15:51
Увага! Розпочинається процедура ліквідації Устилузької державної нотаріальної контори Головне територіальне управління юстиції у Волинській області повідомляє, що відповідно до наказу Міністерства юстиції України «Про ліквідацію Устилузької державної нотаріальної контори» від 24.10.2017 № 3282/5 розпочато процес ліквідації Устилузької державної нотаріальної контори (код ЄДРПОУ 36266908), яка розташована за адресою: вул. Володимирська, буд. 40, м. Устилуг 44731. Встановлено строк для заявлення кредиторами своїх вимог до Устилузької державної нотаріальної контори до 27.12.2017. Головою комісії з ліквідації Устилузької державної нотаріальної контори призначено першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області Філюка Сергія Петровича.
08 Травня, 2017 р., 11:32
26 та 27 квітня у місті Устилузі пройшло два тренінги в рамках проекту «Розвиток громадської активності у об'єднаних громадах Волині». Так, 26 квітня з ініціативними мешканцями громади говорили про об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, про переваги й недоліки таких об’єднань та про перспективи створення ОСББ у місті. 27 квітня представників влади та громади вчили азам проектного менеджменту.
11 Квітня, 2017 р., 11:13
4 квітня 2017 року відбулись два тренінги «Участь у розвитку громади через створення та організацію діяльності неприбуткових організацій» у м. Устилузі та с. Зимне. Ці дві зустрічі стали першими для даних об'єднаних громад в рамках проекту «Розвиток громадської активності у об'єднаних громадах Волині». Попередньо у проекті вже задіяно громади селища Голоби та села Велицьк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь