Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
27 Вересня, 2019 р., 11:52
12 жовтня Устилуг Стравінський FEST запрошує відвідати і свято і музей!
27 Вересня, 2019 р., 11:46
12 жовтня - Устилуг Стравінський FEST «Весна священна» Балет Ігоря Стравінського Харківський національний академічний театр опери та балету ХНАТОБ / СХІД OPERA Хореограф-постановник – заслужена артистка України Алла Рубіна
27 Вересня, 2019 р., 11:36
12 жовтня Устилуг Стравінський FEST чекає на Вас!
06 Вересня, 2019 р., 10:16
"21 серпня на засіданні Уряд підтримав ініціативи Володимира Зеленського та встановив, що щорічно 6 вересня в Україні відзначатиметься "День адміністратора центрів надання адміністративних послуг"
30 Серпня, 2019 р., 11:00
Дякуємо нашій старості Панасюк Н. Ф. та спонсорам за організацію свята. Хочеться подякувати активній молоді, яка підготувала і провела концерт. Від якого усі відвідувачі отримали масу хороших вражень та хороший настрій.
22 Серпня, 2019 р., 10:12
В Устилузькій об’єднаній територіальній громаді відбулась виїзна акція Володимир - Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості. Учасників ознайомили зі станом сучасного ринку праці , презентували послуги служби зайнятості та актуальні вакансії. Увагу громадян звернули на послугу навчання на замовлення роботодавців, організацію громадських робіт, розповіли про умови праці та потребу в кадрах в громаді. Також надавались індивідуальні консультації щодо вирішення проблем, які виникають під час пошуку роботи. В рамках проєкту «Територія майстерності» відбувся семінар «Ефективне ведення сільського господарства». Представниця ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» Світлана Жук, надала інформацію про завдання та функції даної установи, ознайомила з її роботою. Учасники отримали рекомендації щодо підвищення врожайності рослин, про інноваційні методи боротьби з карантинними об’єктами . Для ефективної подачі теми використовувалися буклети, література відповідного змісту. Такий напрямок роботи є актуальним та має велике значення для суспільства.
20 Серпня, 2019 р., 14:10
У Хотячеві свято: після трирічної перерви відновлено роботу сільського клубу!
02 Травня, 2019 р., 16:09
Належний персонал належного ЦНАП: «U-LEAD з Європою» презентувала тренінгову програму для працівників ЦНАП

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь