Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
07 Листопада, 2017 р., 15:51
Увага! Розпочинається процедура ліквідації Устилузької державної нотаріальної контори Головне територіальне управління юстиції у Волинській області повідомляє, що відповідно до наказу Міністерства юстиції України «Про ліквідацію Устилузької державної нотаріальної контори» від 24.10.2017 № 3282/5 розпочато процес ліквідації Устилузької державної нотаріальної контори (код ЄДРПОУ 36266908), яка розташована за адресою: вул. Володимирська, буд. 40, м. Устилуг 44731. Встановлено строк для заявлення кредиторами своїх вимог до Устилузької державної нотаріальної контори до 27.12.2017. Головою комісії з ліквідації Устилузької державної нотаріальної контори призначено першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Волинській області Філюка Сергія Петровича.
08 Травня, 2017 р., 11:32
26 та 27 квітня у місті Устилузі пройшло два тренінги в рамках проекту «Розвиток громадської активності у об'єднаних громадах Волині». Так, 26 квітня з ініціативними мешканцями громади говорили про об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, про переваги й недоліки таких об’єднань та про перспективи створення ОСББ у місті. 27 квітня представників влади та громади вчили азам проектного менеджменту.
11 Квітня, 2017 р., 11:13
4 квітня 2017 року відбулись два тренінги «Участь у розвитку громади через створення та організацію діяльності неприбуткових організацій» у м. Устилузі та с. Зимне. Ці дві зустрічі стали першими для даних об'єднаних громад в рамках проекту «Розвиток громадської активності у об'єднаних громадах Волині». Попередньо у проекті вже задіяно громади селища Голоби та села Велицьк.
23 Листопада, 2016 р., 09:41
З сьогоднішнього дня новий сайт Устилузької Ггромади розпочав свою роботу. Тепер він повинен рости, розвиватися (фундамент для цього закладений) і радувати як нас, так і своїх відвідувачів корисними сервісами і цінною, актуальною інформацією, яку ми здобуватимемо і розміщуватимемо на сайті для Вас.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь