Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відділ соціальної та ветеранської політики, охорони здоров'я

09 Вересня, 2021 р., 14:16
Гендерна рівність зробила великий внесок для покращення становища жінок, чоловіків, дівчат та юнаків. Хоча за останні роки було досягнуто значного прогресу у сфері гендерної рівності, проте все ще дуже багато залишається зробити. Рівність  жінок до чоловіків здобувалась роками та відвойовувалась: ще 150 років тому жінкам не можна було навчатись, мати право голосу нарівні з чоловіками. На перешкоді цьому завжди були гендерні стереотипи. Гендерні  стереотипи – це стійкі, повторювані, загальноприйняті уявлення про роль і місце жінок і чоловіків в суспільстві. 
03 Вересня, 2021 р., 13:12
Відповідно до розпорядження Устилузького міського голови № 84-аг від 12 серпня 2021 року, на території громади була утворена мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, а також затверджено її склад та Положення.
03 Вересня, 2021 р., 13:07
Вакцини проти COVID-19 критично важливі для стримування пандемії у поєднанні з ефективним тестуванням та застережними заходами, що вже застосовуються. 
03 Вересня, 2021 р., 13:05
Усіх бажаючих отримати щеплення від COVID-19 просимо зареєструватись, для отримання щеплення за номерами телефонів:
01 Вересня, 2021 р., 11:48
Проблема насильства в сім’ї є надзвичайно актуальною для України. Найбільш потерпають у суспільстві від насильства, як правило, жінки та діти. Без подолання цього згубного явища неможливо створити сприятливих умов для самореалізації особистості, вільного її волевиявлення, реалізації принципу рівних прав, свобод і можливостей.
13 Серпня, 2021 р., 14:31
Розпорядженням  Кабінету Міністрів України  затверджено план заходів з реалізації Стратегії державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року. Основними завданнями Плану заходів  передбачено:
13 Липня, 2021 р., 14:13
Відповідно до вимог ст. 7 та ст. 13 Закону України «Про безоплатну правову допомогу»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь