Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості

16 Вересня, 2020 р., 16:05
Незабаром у Володимирі–Волинському відбудеться відкриття грузинської
15 Вересня, 2020 р., 16:13
Вона відбудеться 16 вересня 2020 року о 9  годині у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського ОЦЗ, 2й поверх, 14 кабінет. ! ГАРЯЧІ ВАКАНСІЇ ! Незабаром у нашому місті відкриється нова пекарня, у зв'язку з чим, потрібні на роботу: ? пекарі на лаваш (з досвідом роботи, чоловіки) ? пекарі на булочки (з досвідом роботи зі слоєним та дріждовим тістом) ? касири (зі знанням програми 1-С) ? кухонні робітники (соуси, нарізка, маринування, приготування лимонадів) -  Гідна заробітна плата -  Графік роботи: з 8-00 до 20-00, 3 дні працювати, 3 дні вихідні Усі бажаючі, телефонуйте за деталями та питаннями за номером ? (03342)2-05-26 або пишіть в приватні повідомлення. #рекрутинг #служба_зайнятості #центр_зайнятості #співпраця #робота #вакансія #пекарня #кафе #пекар #касир #кухоннийробітник #кухар #1С
15 Вересня, 2020 р., 16:10
14 вересня 2020 року у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості була організована друга частина ярмарки вакансій на замовлення Львівського роботодавця - представництва «Drogbud Sp z oo» на відкриті вакансії підсобних та дорожніх робітників.
12 Серпня, 2020 р., 11:54
Сьогодні безробітні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості мали змогу провести незабутній день у вишуканій театральній атмосфері.
12 Серпня, 2020 р., 10:59
7 серпня 2020 року на базі Володимир-Волинського МНВК, з яким служба зайнятості успішно та плідно співпрацює у напрямку підготовки кваліфікованих спеціалістів для сфери обслуговування, пройшла державна атестація з професії «Кравець». До навчального закладу на практичний екзамен завітали директор Володимир-Волинської міськрайонної філії Н.Уколова та начальник відділу активної підтримки безробітних С.Старовойтова. Під час іспиту майбутні кравці показали свій професіоналізм та практичні навички. Захист випускних кваліфікаційних робіт проходив у присутності членів державної кваліфікаційної комісії. Слухачі продемонстрували творчі фантазії, вміле використання професійних матеріалів. Члени комісії були приємно вражені рівнем підготовки слухачок, які більшу частину часу спілкувались з викладачем в режимі онлайн. Після закінчення повного курсу навчання слухачі отримали документ державного зразка з наданням відповідної кваліфікації. Отримання нової професії надасть можливість безробітним стати більш успішними та конкурентоспроможними на ринку праці, реалізувати себе у професійному житті та знайти роботу за покликанням!
01 Червня, 2020 р., 09:18
Фахівці відділу активної підтримки безробітних  Володимир-Волинської  міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості провели вебінари для студентів Володимир-Волинського ВПУ та педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського .
18 Лютого, 2020 р., 11:49
13 Лютого, 2020 р., 10:34
Для реалізації проєкту «Успіх в дії» у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся майстер-клас з виготовлення валентинок. Вже давно стало доброю традицією напередодні Дня святого Валентина дарувати невеличкі сувеніри тим, кого ми обрали своїм серцем. Особливо приємно , коли подарунок виготовлено власноруч, в нього вкладено щирі почуття. Під керівництвом Шулячук Людмили , нової менторки проєкту , жінки, які перебувають на обліку у філії , виготовляли валентинки для своїх найрідніших. Пані Людмила розкрила секрети виготовлення оригінальних сувенірів , підказала учасницям ідеї декору, поділилася тонкощами справи. Захід пройшов у творчій, невимушеній атмосфері, а в результаті учасниці створили неповторні сувеніри для близьких.
04 Лютого, 2020 р., 09:45
Деяким людям процес продажу дає задоволення. Спілкування з таким продавцем викликає позитивні емоції й у потенційних клієнтів, які часто переходять до розряду постійних. Але таким фахівцем може стати далеко не кожен. Робота продавця насправді цікава й багатоаспектна. На перший погляд, у ній немає нічого складного. Проте щодня слід бути готовим до зустрічі з клієнтами з різними характерами й уподобаннями, успішно презентувати свій товар. Треба порозумітися з покупцем, знати, як його завоювати, донести до нього справжню цінність товару, як боротися із втомою і негативними емоціями, створювати ефективну рекламу товару. Саме таких умінь та навичок протягом 5 місяців навчали слухачів курсів «Продавець непродовольчих товарів» за направленням Волинського обласного центру зайнятості у Володимир- Волинському МНВК. Результатом їх наполегливої праці стали успішно складені іспити та отримані свідоцтва про присвоєння професії кваліфікованого робітника. Слухачі отримали оцінки високого та достатнього рівня. Наші випускники задоволені своїм навчанням і тим, що стали конкурентоспроможними робітниками в галузі торгівлі. Всі вже визначились з місцем роботи та після закінчення навчального закладу працюватимуть в магазинах міста та району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь