Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості

04 Лютого, 2020 р., 09:41
З метою реалізації прав засуджених на працю, 03 лютого 2020 року у Володимир-Волинському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області, провідним юрисконсультом Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості, була проведена зустріч із особами засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.
18 Грудня, 2019 р., 09:06
11 грудня директор Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості прийняла участь у прес-конференції ринкоутворюючого підприємства Володимир-Волинського району ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», яка відбулась у приміщенні центру зайнятості. Результати діяльності підприємства за 2019 рік, плани розвитку у 2020 році та перспективу розширення потужностей до 2027 року – питання, на які надала представникам засобів масової інформації вичерпні відповіді Генеральний директор ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» Аліна Сич. Не оминула увагою Аліна Вікторівна і співпрацю підприємства зі службою зайнятості. Працюємо разом на спільний результат!
28 Листопада, 2019 р., 09:04
28 Листопада, 2019 р., 08:48
     Цікавим та насиченим видалося 26 листопада  у  Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості. У цей день тут підводили підсумки двох  проєктів «Успішна громада» та «Територія майстерності».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь