Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості

18 Лютого, 2020 р., 11:49
13 Лютого, 2020 р., 10:34
Для реалізації проєкту «Успіх в дії» у Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся майстер-клас з виготовлення валентинок. Вже давно стало доброю традицією напередодні Дня святого Валентина дарувати невеличкі сувеніри тим, кого ми обрали своїм серцем. Особливо приємно , коли подарунок виготовлено власноруч, в нього вкладено щирі почуття. Під керівництвом Шулячук Людмили , нової менторки проєкту , жінки, які перебувають на обліку у філії , виготовляли валентинки для своїх найрідніших. Пані Людмила розкрила секрети виготовлення оригінальних сувенірів , підказала учасницям ідеї декору, поділилася тонкощами справи. Захід пройшов у творчій, невимушеній атмосфері, а в результаті учасниці створили неповторні сувеніри для близьких.
04 Лютого, 2020 р., 09:45
Деяким людям процес продажу дає задоволення. Спілкування з таким продавцем викликає позитивні емоції й у потенційних клієнтів, які часто переходять до розряду постійних. Але таким фахівцем може стати далеко не кожен. Робота продавця насправді цікава й багатоаспектна. На перший погляд, у ній немає нічого складного. Проте щодня слід бути готовим до зустрічі з клієнтами з різними характерами й уподобаннями, успішно презентувати свій товар. Треба порозумітися з покупцем, знати, як його завоювати, донести до нього справжню цінність товару, як боротися із втомою і негативними емоціями, створювати ефективну рекламу товару. Саме таких умінь та навичок протягом 5 місяців навчали слухачів курсів «Продавець непродовольчих товарів» за направленням Волинського обласного центру зайнятості у Володимир- Волинському МНВК. Результатом їх наполегливої праці стали успішно складені іспити та отримані свідоцтва про присвоєння професії кваліфікованого робітника. Слухачі отримали оцінки високого та достатнього рівня. Наші випускники задоволені своїм навчанням і тим, що стали конкурентоспроможними робітниками в галузі торгівлі. Всі вже визначились з місцем роботи та після закінчення навчального закладу працюватимуть в магазинах міста та району.
04 Лютого, 2020 р., 09:41
З метою реалізації прав засуджених на працю, 03 лютого 2020 року у Володимир-Волинському міськрайонному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Волинській області, провідним юрисконсультом Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості, була проведена зустріч із особами засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.
18 Грудня, 2019 р., 09:06
11 грудня директор Володимир-Волинської філії Волинського обласного центру зайнятості прийняла участь у прес-конференції ринкоутворюючого підприємства Володимир-Волинського району ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», яка відбулась у приміщенні центру зайнятості. Результати діяльності підприємства за 2019 рік, плани розвитку у 2020 році та перспективу розширення потужностей до 2027 року – питання, на які надала представникам засобів масової інформації вичерпні відповіді Генеральний директор ПрАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» Аліна Сич. Не оминула увагою Аліна Вікторівна і співпрацю підприємства зі службою зайнятості. Працюємо разом на спільний результат!
28 Листопада, 2019 р., 09:04
28 Листопада, 2019 р., 08:48
     Цікавим та насиченим видалося 26 листопада  у  Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості. У цей день тут підводили підсумки двох  проєктів «Успішна громада» та «Територія майстерності».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь