Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості

15 Вересня, 2021 р., 15:41
Фахівці з профорієнтації Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості провели профорієнтаційний квест «Твоє професійне рішення» для учнів 11 класу Володимир-Волинської ЗОШ №5 імені Анатолія Кореневського.
16 Серпня, 2021 р., 14:46
22 Червня, 2021 р., 12:08
Продовжуємо профорієнтаційну роботу з дітками, які відпочивають у пришкільних таборах. Сьогодні знайомитись із світом професій до Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості завітали учні Володимир-Волинської гімназії ім. О. Цинкаловського.
24 Травня, 2021 р., 16:10
Фахівці з профорієнтації Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості провели зустрічі з учнями шкіл Гайки, Ставки, Овлочин Оваднівської ТГ.
16 Квітня, 2021 р., 15:44
З метою ознайомлення школярів із світом професій, фахівці з профорієнтації Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру провели профорієнтаційний захід для учнів с. Сусваль.
16 Квітня, 2021 р., 15:37
Сьогодні фахівці відділу активної підтримки безробітних Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центу зайнятості Марія Кротюк та Оксана Тихнюк спільно з представником Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Степаном Слащуком провели заходи для мешканців Оваднівської територіальної громади.
15 Квітня, 2021 р., 15:34
З метою інформаційно-роз’яснювальної роботи та недопущення типових помилок роботодавцями 15 квітня 2021 року у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості було проведено бліц-навчання на тему: «Легалізація праці у галузі торгівлі, тимчасового розміщення та організації харчування, діяльності готелів та ресторанів».
07 Квітня, 2021 р., 10:32
В асортименті ТзОВ Володимир-Волинського хлібозаводу понад 14 видів хлібних виробів та 53 види булочних виробів. Уся продукція підприємства виготовляється з натуральної сировини і не містить синтетичних домішок та консервантів. А гарантом найвищої якості виробів хлібозаводу є колектив, що володіє передовими технологіями на сучасному обладнанні, та система забезпечення якості продукції на всіх етапах виробництва.
06 Квітня, 2021 р., 16:07
В рамках реалізації проєктів «Територія майстерності» та «Успішна громада» в с.Суходоли Володимир-Волинської ОТГ за сприяння Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості відбулась зустріч мешканців села з головним спеціалістом відділу контролю в насінництві та розсадництві управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Оксаною Кігічак та провідним спеціалістом ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» Світланою Жук.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь