Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Володимир-Волинська міськрайонна філія Волинського обласного центру зайнятості

23 Вересня, 2020 р., 10:40
Сьогодні в Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбулися  профорієнтаційні заходи для учнів 8-а та 9-б класів ЗОШ
23 Вересня, 2020 р., 10:38
Легальне  працевлаштування є гарантією соціального захисту. Людина, котра не оформила відносин з наймачем є незахищена перед законом та може сподіватися лише на добросовісність та чесність такого роботодавця.
16 Вересня, 2020 р., 16:18
Для безробітних Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості проведено семінар в рамках акції «Живи та працюй в Україні легально» за участю начальника Володимир-Волинського відділу податків і зборів з фізичних осіб та економічного аналізу управління адміністрування податків Головного управління ДПС у Волинській області Лариси Войтович. На семінарі основну увагу присутніх зосередили на умовах легального працевлаштування в Україні. Їх поінформували про можливості та переваги офіційного працевлаштування. Також учасники отримали інформацію про наслідки і ризики неофіційного працевлаштування. Спільно дійшли до висновку, що офіційне працевлаштування є, в першу чергу, гарантією соціального захисту. На завершення семінару присутнім надано вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили.
16 Вересня, 2020 р., 16:05
Незабаром у Володимирі–Волинському відбудеться відкриття грузинської
15 Вересня, 2020 р., 16:13
Вона відбудеться 16 вересня 2020 року о 9  годині у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського ОЦЗ, 2й поверх, 14 кабінет. ! ГАРЯЧІ ВАКАНСІЇ ! Незабаром у нашому місті відкриється нова пекарня, у зв'язку з чим, потрібні на роботу: ? пекарі на лаваш (з досвідом роботи, чоловіки) ? пекарі на булочки (з досвідом роботи зі слоєним та дріждовим тістом) ? касири (зі знанням програми 1-С) ? кухонні робітники (соуси, нарізка, маринування, приготування лимонадів) -  Гідна заробітна плата -  Графік роботи: з 8-00 до 20-00, 3 дні працювати, 3 дні вихідні Усі бажаючі, телефонуйте за деталями та питаннями за номером ? (03342)2-05-26 або пишіть в приватні повідомлення. #рекрутинг #служба_зайнятості #центр_зайнятості #співпраця #робота #вакансія #пекарня #кафе #пекар #касир #кухоннийробітник #кухар #1С
15 Вересня, 2020 р., 16:10
14 вересня 2020 року у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості була організована друга частина ярмарки вакансій на замовлення Львівського роботодавця - представництва «Drogbud Sp z oo» на відкриті вакансії підсобних та дорожніх робітників.
12 Серпня, 2020 р., 11:54
Сьогодні безробітні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості мали змогу провести незабутній день у вишуканій театральній атмосфері.
12 Серпня, 2020 р., 10:59
7 серпня 2020 року на базі Володимир-Волинського МНВК, з яким служба зайнятості успішно та плідно співпрацює у напрямку підготовки кваліфікованих спеціалістів для сфери обслуговування, пройшла державна атестація з професії «Кравець». До навчального закладу на практичний екзамен завітали директор Володимир-Волинської міськрайонної філії Н.Уколова та начальник відділу активної підтримки безробітних С.Старовойтова. Під час іспиту майбутні кравці показали свій професіоналізм та практичні навички. Захист випускних кваліфікаційних робіт проходив у присутності членів державної кваліфікаційної комісії. Слухачі продемонстрували творчі фантазії, вміле використання професійних матеріалів. Члени комісії були приємно вражені рівнем підготовки слухачок, які більшу частину часу спілкувались з викладачем в режимі онлайн. Після закінчення повного курсу навчання слухачі отримали документ державного зразка з наданням відповідної кваліфікації. Отримання нової професії надасть можливість безробітним стати більш успішними та конкурентоспроможними на ринку праці, реалізувати себе у професійному житті та знайти роботу за покликанням!
01 Червня, 2020 р., 09:18
Фахівці відділу активної підтримки безробітних  Володимир-Волинської  міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості провели вебінари для студентів Володимир-Волинського ВПУ та педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь