Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
12 Жовтня, 2021 р., 15:00
У зв’язку із реформою децентралізації змінилися підходи щодо реалізації мешканцями територіальних громад права на соціальний захист. З 01 липня 2021 року запроваджено єдиний механізм прийняття територіальними громадами від громадян всіх заяв та документів для призначення будь-яких соціальних допомог, пільг, субсидій компенсацій, тощо. Детальніше...
04 Жовтня, 2021 р., 16:51
"Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою. Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів."   Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана. Цей день – не тільки можливість нагадати всім про людський обов`язок бути турботливими та милосердними до шановної частини суспільства. Він дозволяє висловити глибоку пошану до людей, які закладали основу незалежної держави, є носіями кращих трудових традицій і духовних багатств.   Урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана відбулися 3 жовтня в Устилузькому будинку культури . До вітального слова були запрошені Жанна Півницька та Ористлава Сидорчук.   На святковому концерті жителі мали можливість поринути у світ прекрасного, послухати пісні своєї юності, згадати пам'ятні моменти свого життя. Для усіх присутніх Устилузькою міською радою та Ористлавою Сидорчук було організовано чаювання з запашною випічкою.   Заходи пройшли у теплій святковій атмосфері, на яких всі присутні отримали заряд позитивних емоцій. Щиро дякуємо колективу "Сузір'я"!!!
02 Жовтня, 2021 р., 21:08
ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ нашої громади!
01 Жовтня, 2021 р., 15:50
У зв'язку з  ремонтними роботами на лініях електропостачання 04.10.2021 року по вул.Петрова та 05.10.2021 року по вул. Петрова та вул.Гагаріна з 9.00-17.00 год буде перервано електропостачання. Просимо з розумінням віднестись до тимчасових незручностей.
01 Жовтня, 2021 р., 15:49
Залізничний переїзд 20км+709м перегону Устилуг-Ізов по вул. Пархоменко (а/д С 030109 Устилуг-Хотячів км0+100 м) буде закритий для руху автомобільного транспорту у зв'язку із ремонтом колії з 08-00 год. 04.10.2021 р. до 17 год. 06.10.2021 року.
01 Жовтня, 2021 р., 10:54
30 Вересня, 2021 р., 09:34
В останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з християнським святом Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь