Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
19 Червня, 2022 р., 00:53
Згідно Указу Президента від 18 червня 2020 року №234/2020, "Ураховуючи значення фермерських господарств для розвитку сільського господарства України", встановлено їх професійне свято - День фермера, яке відзначається 19 червня. Бажаю щедрих врожаїв, великих перспектив і малих витрат, високих результатів та таких же доходів. Нехай кожен день буде справжнім святом, нехай буде родючою земля ваших полів. Здоров'я і миру вам.
17 Червня, 2022 р., 11:10
Сьогодні, 17 червня 2022 року, виповнюється 140 років від дня народження одного з найвеличніших представників світової музичної культури XX століття, відомого композитора - Ігоря Стравінського. Рід Стравінських походить з Волині. У нашому містечку знаходиться будинок, де жив митець. Устилузька земля стала благодатною для творчості і праці відомого композитора, який називав Устилуг «райським куточком для творчості». Музика Стравінського, що була створена в Устилузі – одна з блискучих сторінок світової культури.
16 Червня, 2022 р., 15:34
Сьогодні, 16 червня, відбулося спільне засідання постійних депутатських комісій:
12 Червня, 2022 р., 06:00
Вітаю з Трійцею! В це чудове свято хочу побажати миру і щастя в житті, блага і ладу в родині, любові і спокою на серці, натхнення і відради на душі, добрих надій і світлих почуттів в кожному дні!
10 Червня, 2022 р., 16:01
Перебуваючи на передовій, втратив життя Сиротинський Микола Володимирович, житель с. Коритниця. Похорон відбудеться в с. Коритниця 11.06.2022 о 14.00 год. Просимо гідно зустріти та провести в останню путь нашого захисника.    
10 Червня, 2022 р., 11:50
Звітуємось. Вкотре відправили допомогу на передову. Так, в суботу, 4 червня, передано на передову домкрати, набори ключів, планшет. Ці необхідні речі для військових доставить о. Юрій Здебський. У четвер, 9 червня, відправлено продукти харчування в Павлівську громаду, де формується авто з усім необхідним для наших героїв! Дякуємо всім небайдужим, хто не стоїть осторонь! Особливо хочеться відзначити та подякувати вкотре сім'ї Катя Сас та Andrzej Marcin Chabros з гміни Людвін за надану гуманітарну допомогу.
03 Червня, 2022 р., 10:31
На Волині власники майна у Центрах обслуговування платників можуть провести звірку щодо заборгованості зі сплати податків
01 Червня, 2022 р., 14:06
Щиросердечно дякуємо парафії Parafia ?w. Wawrzy?cca w Rogó?nie за фінансову допомогу для придбання медичних товарів та гміні Людвін за придбані і доставлені інвалідні візки та милиці для мешканців громади та внутрішньо переміщених осіб, які їх потребують.
01 Червня, 2022 р., 11:44
До дня захисту  дітей з бюджету Устилузької міської ради виділені кошти на придбання подарункових наборів для особливих категорій дітей. Подарункові набори були вручені 11 діткам, які перебувають в складних життєвих обставинах, 17 - позбавлених батьківського піклування,  3 - які втратили батька під час бойових дій зі стримування ворожої агресії російської федерації проти України.            

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь