Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
23 Серпня, 2022 р., 12:21
Шановні жителі Устилузької громади!
19 Серпня, 2022 р., 12:26
Продовжуємо допомагати ЗСУ. Ще один автомобіль придбала Устилузька міська територіальна громада за ініціативи Устилузької міської ради для забезпечення Збройних сил України. Кошти на закупівлю зібрали під час благодійного ярмарку напередодні Дня міста Устилуг.
18 Серпня, 2022 р., 11:28
Громадською організацією «Асоціація місцевого самоврядування Прибужжя» у рамках проекту «Підтримка цивільного українського населення, яке проживає в Польщі та у Волинській області», що співфінансується Польсько-Американським Фондом Свободи, було надано благодійну допомогу, а саме: 1 вогнегасник, 6 пляшок (19 л.) ПЕТ з ручкою, 6 помп. Дане обладнання було передане у сховище Устилузького закладу дошкільної освіти (ясла-садок) Устилузької міської ради Волинської області.
12 Серпня, 2022 р., 10:46
Дорогі друзі!
09 Серпня, 2022 р., 10:37
Грант на 250 тис. грн для бізнесу
01 Серпня, 2022 р., 15:32
Війна та негативні соціальні наслідки, які вона спричинила, повністю змінили життя українського народу, а також збільшили різноманіття ризиків для базових прав громадян на життя, здоров’я і майно. Це стосується і сфери дорожнього руху та експлуатації транспорту, безпека якої зазнала додаткових загроз. Ураховуючи вразливість учасників дорожнього руху в період воєнного стану, вимушену необхідність мільйонів громадян України у переміщенні на автомобільному та іншому транспорті на значні відстані територією держави, було розроблено Пам’ятку «Правила поведінки учасників дорожнього руху під час війни». Пам’ятку розробили науковці Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності імені Академіка В.В.Сташиса. У ній міститься низка важливих і соціально корисних порад, здатних зберегти життя і знизити ризики для знищення майна громадян.
28 Липня, 2022 р., 07:00
Шановні жителі та гості Устилузької громади!
27 Липня, 2022 р., 15:21
В умовах воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля надання усіх видів допомог і страхових виплат українцям.
25 Липня, 2022 р., 12:06
Отримувачі компенсації: роботодавці, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) під час воєнного стану в Україні, зокрема, самозайняті особи, які використовують найману працю, у тому числі фізичні особа-підприємці, приватні нотаріуси, адвокати, аудитори, бухгалтери тощо (крім бюджетних установ і фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування).
12 Липня, 2022 р., 09:47
Шановні жителі міста Устилуг та гості!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь