Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
28 Липня, 2022 р., 07:00
Шановні жителі та гості Устилузької громади!
27 Липня, 2022 р., 15:21
В умовах воєнного стану фахівці Фонду соціального страхування України продовжують роботу задля надання усіх видів допомог і страхових виплат українцям.
25 Липня, 2022 р., 12:06
Отримувачі компенсації: роботодавці, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) під час воєнного стану в Україні, зокрема, самозайняті особи, які використовують найману працю, у тому числі фізичні особа-підприємці, приватні нотаріуси, адвокати, аудитори, бухгалтери тощо (крім бюджетних установ і фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування).
12 Липня, 2022 р., 09:47
Шановні жителі міста Устилуг та гості!
11 Липня, 2022 р., 15:26
10 липня 2022 року в м. Устилуг відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Закликом заходу стали слова «Разом до перемоги!»
05 Липня, 2022 р., 16:01
ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ПРАЦІ (ДЕРЖПРАЦІ) УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРАЦІ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ вул. Кравчука, 22-В, м. Луцьк, Волинська область, 43026 тел./факс (0332) 71-74-88, тел. (0332) 71-74-76 E-mail: dsp@lutsk.dsp.gov.ua, сайт: lutsk.dsp.gov.ua, код згідно з ЄДРПОУ 39810267 04.07.2022 No / На No __________ від _____________ Головам територіальних громад Волинської області В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України. Сплата податків важлива як ніколи. Кожен, хто вважає себе українцем і громадянином нашої держави має розуміти, що задекларована праця – це шлях до вільної, незалежної, економічно сильної держави! Саме тому, з 1 липня 2022 року Державна служба з питань праці розпочала інформаційну кампанію «Виходь на світло!». Це черговий крок до формування у суспільства розуміння важливості оформлення трудових відносин. Кампанія спрямовується на працівників і роботодавців, які продовжують працювати, але при цьому уникають належного оформлення трудових відносин та сплати податків. Фахівцями з комунікацій за підтримки Проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці» для популяризації кампанії підготовлено інформаційні матеріали. Для оперативного інформування роботодавців та найманих працівників просимо розмістити інформаційні матеріали на ваших Інтернет – ресурсах та сторінці у соціальній мережі. Все буде Україна!
04 Липня, 2022 р., 09:13
Шановні працівники поліції! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Національної поліції України!
28 Червня, 2022 р., 07:00
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!
22 Червня, 2022 р., 09:16
Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять  мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю. Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Життєписи цих людей – уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь