Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відділ соціальної та ветеранської політики, охорони здоров'я

02 Лютого, 2022 р., 11:05
На  виконання Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації Міністерством соціальної політики України розроблено електронний кабінет особи з інвалідністю як один із інструментів для подання документів і заяв про взяття на облік для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації. Відтепер особа з інвалідністю може, не виходячи з дому, подати документи, що необхідні для взяття на облік та забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації через електронний кабінет особи з інвалідністю в банку даних. Реєстрація особи з інвалідністю в особистому електронному кабінеті можлива за посиланням https://ek-cbi.msp.gov.ua, або на офіційному веб сайти Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділі «Е-Сервіси». Ознайомитися з інструкцією користувача електронного кабінету та навчальним відео можна за посиланням https://www.msp.gov.ua/news/20999.html
01 Лютого, 2022 р., 14:58
З метою покращення матеріального забезпечення  окремих категорій громадян, мешканців Устилузької міської територіальної громади рішенням Устилузької міської ради  від 21 лютого 2019 року  №45/19 затверджено Порядок використання коштів. Передбачених у місцевому бюджеті на безоплатне зубопротезування пільгових категорій громадян.
28 Січня, 2022 р., 09:15
Завдання і функції уповноважених органів з питань з питань пробації визначені Законом України «Про пробацію», Кримінальним, Кримінальним процесуальним, Кримінально-виконавчим кодексами України та іншими законами України.
27 Січня, 2022 р., 08:54
«За ініціативи Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та у співпраці з Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні реалізований спільний відеопроект, що покликаний допомогти розібратися широкій аудиторії: що таке дискримінації, її форми та як їх розпізнати у повсякденному житті.
25 Січня, 2022 р., 10:20
25 січня 2022 року минає 7 років  з дня загибелі  нашого земляка, старшого лейтенанта 54-го окремого розвідувального батальйону,  Свища Сергія Сергійовича, який загинув у зоні АТО.  Довідково: Свищ Сергій Сергійович  народився 2 листопада 1990 року в м.Устилуг.
24 Січня, 2022 р., 11:41
2 грудня 2021 року Верховна Рада України ухвалила Держбюджет на 2022 рік. А отже маємо затверджені показники прожиткового мінімуму на наступний рік.
24 Січня, 2022 р., 11:08
Міністерство охорони здоров’я закликає якнайшвидше ревакцинуватися усіх осіб віком від 18 років.
21 Січня, 2022 р., 10:59
Проведення соціально-виховної роботи, інформаційно-роз’яснювальної, профілактичних бесід з сім’ями особами СЖО, молоддю, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, звільнених від відбуття покарання з випробуванням – одна з форм роботи відділу соціального захисту та охорони здоров’я, метою якою є здійснення сприяння у нормалізації соціально- психологічного клімату в родинах.                                                                           
11 Січня, 2022 р., 14:13
Рівноправність чоловіків та жінок – це невід’ємна частина прав людини, вона є передумовою демократії та соціальної справедливості. Україна, як демократична держава, прагне забезпечити гендерну рівність в усіх сферах життя.
10 Січня, 2022 р., 12:15
Для осіб/сімей Устилузької ТГ, що опинилися у складних життєвих обставинах, було отримано і роздано 59 продовольчих набори до Різдвяних свят. Від імені всіх підопічних, висловлюємо щирі слова вдячності за постійну благодійну допомогу голові правління ВОБФ «Дитяча місія. Україна» Людмилі Лонюк та її колективу, а також директору терцентру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любові Столярчук. Спасибі Вам, що ви вмієте розділити любов з тими, кому її не вистачає.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь