Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відділ соціальної та ветеранської політики, охорони здоров'я

28 Листопада, 2022 р., 13:30
 Акції “16 днів проти насильства” не випадкові – вони поєднують 8 важливих дат: від 25 листопада – Міжнародного дня боротьби з насильством щодо жінок до 10 грудня – Міжнародного дня прав людини. Ці заходи покликані привернути увагу до проблем насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та будь-яких проявів дискримінації.
22 Листопада, 2022 р., 11:37
Історія винайдення й еволюція антибіотиків  
15 Листопада, 2022 р., 14:52
Американський Благодійний фонд «Стабілізейшен суппорт сервісез»  займається підтримкою та допомогою постраждалим від війни в Україні, а також розбудовою інститутів соціальної допомоги й захисту прав людини в нашій державі.
04 Листопада, 2022 р., 08:45
У першу неділю листопада, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери.
01 Листопада, 2022 р., 11:25
Працівниками відділу соціального захисту та охорони здоров`я Устилузької міської ради, ССД, фахівцем із соціальної роботи а також працівником філії ДУ « Центр пробації» здійснено виїзди в сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. 
26 Жовтня, 2022 р., 14:42
З приходом осенні хорошою традицією стало долучення мешканців нашої громади до благодійної акції зі збору овочів для медичних закладів. Це дає змогу протягом року забезпечувати хворих повноцінним харчуванням.  Небайдужі жителі  громади, фермери, одноосібники відгукнулись на звернення КП «Володимир-Волинське ТМО» щодо благодійної допомоги у вигляді овочів,  продемонструвавши неабияку згуртованість. Досить приємно, що є такі люди, які не залишаються осторонь проблем громади. Дякуємо кожному, хто долучився до благодійної допомоги. Окрема вдячність старостам старостинських округів та завідувачам фельдшерсько-акушерських пунктів, які організували збір овочів. Зичимо усім добродійникам міцного здоров’я, нехай ваша доброта і щедрість повертається до вас сторицею!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь