Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відділ соціальної та ветеранської політики, охорони здоров'я

01 Листопада, 2022 р., 11:25
Працівниками відділу соціального захисту та охорони здоров`я Устилузької міської ради, ССД, фахівцем із соціальної роботи а також працівником філії ДУ « Центр пробації» здійснено виїзди в сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах. 
26 Жовтня, 2022 р., 14:42
З приходом осенні хорошою традицією стало долучення мешканців нашої громади до благодійної акції зі збору овочів для медичних закладів. Це дає змогу протягом року забезпечувати хворих повноцінним харчуванням.  Небайдужі жителі  громади, фермери, одноосібники відгукнулись на звернення КП «Володимир-Волинське ТМО» щодо благодійної допомоги у вигляді овочів,  продемонструвавши неабияку згуртованість. Досить приємно, що є такі люди, які не залишаються осторонь проблем громади. Дякуємо кожному, хто долучився до благодійної допомоги. Окрема вдячність старостам старостинських округів та завідувачам фельдшерсько-акушерських пунктів, які організували збір овочів. Зичимо усім добродійникам міцного здоров’я, нехай ваша доброта і щедрість повертається до вас сторицею!
20 Жовтня, 2022 р., 15:44
Нещодавно Міністерство охорони здоров’я запустило на своєму сайті розділ «Портал вакансій медичних працівників». Він покликаний допомогти кожному медику, який потребує роботи, знайти вакансію, що йому підходить. Ознайомитися з пропозиціями, що розміщені на порталі, можна за посиланням https://work.moz.gov.ua
10 Жовтня, 2022 р., 09:42
До Дня захисників і захисниць України Мінветеранів спільно з Армією FM проведе гарячу лінію. 
03 Жовтня, 2022 р., 09:54
"Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою. Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко і в якусь мить людина починає розуміти, що вона поповнює ряди бабусь та дідусів."
20 Вересня, 2022 р., 11:28
Психологічне (або емоційне) домашнє насильство — це використання переваги, щоб принизити та знецінити іншого члена сім'ї. Насильством також є свідоме ігнорування потреб та почуттів тих членів сім'ї, які залежні від людини та потребують догляду. Як-от дітей чи людей старшого віку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь