Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відділ соціальної та ветеранської політики, охорони здоров'я

10 Червня, 2022 р., 11:46
Річниця загибелі нашого земляка - воїна АТО
06 Червня, 2022 р., 15:09
В наш час надзвичайно гострою є проблема зростання правопорушень серед осіб молодіжного віку. Повсякчас неповнолітні та молодь не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, що право, закони супроводжують людину все її життя.
03 Червня, 2022 р., 12:13
В Устилузькій ТГ запрацювала мультидисциплінарна мобільна команда започаткована Українською фундацією громадського здоров’я спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в рамках проєкту «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди» . Фахівці можуть виїжджати до переселенців, які  ще не адаптувалися до нових умов проживання. Люди приїхали із територій, які зазнали російської збройної агресії та потребують всебічної допомоги. Їм допомагають адаптуватися та показують, що вони не залишилися наодинці із своїми проблемами та бідами. У команді є чотири спеціалісти: лікар, психолог, юрист та ФСР. Кожен виконує свої функції.
01 Червня, 2022 р., 15:25
Починаючи з початку травня 2022 року ВПО, які зареєстровані на території Устилузької ТГ, отримують допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН.
20 Травня, 2022 р., 09:52
ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ОЦІНКИ ПОТРЕБ
13 Травня, 2022 р., 13:21
Обов'язок повнолітніх дітей піклуватися про своїх непрацездатних батьків закріплено в статті 51 Конституції України. Згідно з частиною першою статті 202 Сімейного кодексу України повнолітні дочка, син зобов’язані утримувати батьків, які є непрацездатними і потребують матеріальної допомоги. Обов`язок повнолітніх дітей утримувати батьків виникає на підставі сукупності наступних умов: •    походження дитини від матері, батька (кровне споріднення) або наявність між ними інших юридично значущих зв`язків (зокрема, усиновлення); •    непрацездатність матері, батька (тобто вони є особами, які досягли пенсійного віку, встановленого статтею 26 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» або особами з інвалідністю); •    потреба матері, батька в матеріальній допомозі.
06 Травня, 2022 р., 14:50
У другу неділю травня ми відзначаємо День матері та День пам’яті та примирення. Але на жаль сьогодні багато матерів нашої країни зустрічають цей день зі сльозами на очах, адже їхні сини вже ніколи не стануть на батьківський поріг та не скажуть слово «мама». Вони героїчно загинули, виборюючи свободу українського народу.
05 Травня, 2022 р., 14:11
Міністерство соціальної політики України разом з Міністерством цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Швеції розробили платформу єДопомога. Платформа єДопомога допомагає кожному, хто постраждав від російської агресії.
29 Квітня, 2022 р., 12:54
До Великодніх свят 35 сімей внутрішньо переміщених осіб Устилузької ТГ отримали паски та продуктові набори, які були закуплені за кошти місцевої ради та за сприяння керівника ТзОВ «П`ятидні» Валерія Діброви.
11 Квітня, 2022 р., 15:27
В рамках реалізації проекту право на виплату додаткової грошової допомоги за рахунок коштів ЮНІСЕФ (далі - допомога) мають такі категорії населення:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь