Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відділ соціальної та ветеранської політики, охорони здоров'я

13 Липня, 2022 р., 14:42
Соціальні гарантії щодо забезпечення допоміжними засобами реабілітації (технічними та іншими засобами реабілітації) осіб з інвалідністю в Україні визначено Законом України „Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні”.
10 Липня, 2022 р., 11:16
10 липня – восьма річниця з дня загибелі учасника АТО, нашого земляка, який поклав життя, захищаючи свою рідну землю,  уродженця села Русів, старшого солдата 24-ої окремої механізованої бригади Проця Сергія Володимировича. Сергій  назавжди залишиться в серці кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.
01 Липня, 2022 р., 13:54
         Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю повідомляє, що з 20 липня по 31 липня 2022 року організовується  (захід) фізкультурно-спортивної реабілітації осіб з інвалідністю.          До участі у заході залучаються особи з інвалідністю, які мають порушення зору, слуху, ураження опорно-рухового апарату, та учасники бойових дій з інвалідністю віком від 16 до 50 років.          Бажаючих для проходження реабілітації з числа жителів Устилузької ТГ  просимо звертатися  до 15 липня 2022 року до відділу соціального захисту та охорони  здоров`я Устилузької міської ради.  (0673159429; 0673159408).
01 Липня, 2022 р., 13:50
Згідно із рекомендаціями ВООЗ, будь-які переривання рутинної (планової — відповідно до національного календаря щеплень) імунізації, навіть на короткий період, призведуть до підвищення ймовірності спалахів вакцинокерованих інфекцій або зростання кількості випадків захворювань, яким можна запобігти шляхом вакцинації.
28 Червня, 2022 р., 12:09
за Єдиним контактним номером системи надання безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. За цим номером надаються консультації та роз’яснення з правових питань, додаткові відомості про надання безоплатної правової допомоги тощо. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України безкоштовні; номер для дзвінків з-за кордону: +38 (044) 363 10 41 (вартість дзвінка з-за кордону за тарифами вашого оператора зв’язку); - у мобільних застосунках «Безоплатна правова допомога»: https://bit.ly/3hwwgqR або «Твоє право»: https://bit.ly/3iorbkE; - у месенджерах Телеграм: http://legalaid.gov.ua/telegram.html та Вайбер: http://legalaid.gov.ua/viber.html ; - у кабінеті клієнта на сайті системи надання безоплатної правової допомоги: https://cabinet.legalaid.gov.ua/ ; - від домашнього насильства та свідки можуть отримати онлайн- консультацію юристів щодо захисту своїх прав, написавши у Телеграм-чат «Правова допомога протидії насильству»: https://t.me/Non_Violence_Bot ; - правові консультації також можна переглянути на довідково- інформаційній платформі правових консультацій «WikiLegalAid», що розміщена за адресою: https://wiki.legalaid.gov.ua. Для отримання безоплатної правової допомоги в умовах воєнного стану офлайн необхідно звернутися до бюро правової допомоги місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: https://bit.ly/bpd_buro.  
17 Червня, 2022 р., 11:01
17 червня– восьма річниця з дня загибелі , одного з її найкращих синів, який поклав життя, захищаючи свою Батьківщину та народ в неоголошеній війні, нашого земляка, уродженця села П`ятидні, молодшого сержанта 51-ї окремої механізованої бригади          Крохмаля Володимира Антоновича.
17 Червня, 2022 р., 10:57
Від щирого серця вітаємо усіх, хто стоїть на варті охорони здоров’я, з професійним святом – Днем медичного працівника! Професія медика дуже важлива та необхідна, на вас лежить велика відповідальність за здоров’я людей. Ви супроводжуєте кожного з нас від самого народження, піклуєтесь про наше здоров`я впродовж усього життя, даруєте надію на одужання. Ваша професія сповнена благородної місії – служіння в ім’я здоров’я та майбутнього нашого народу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь