Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відділ соціальної та ветеранської політики, охорони здоров'я

16 Грудня, 2022 р., 11:52
В плані підготовки до осінньо-зимового періоду 2022 року в ФАПах Устилузької ТГ  були проведені поточні ремонти, що дало можливість створити більш комфортні умови для перебування та лікування пацієнтів, та для роботи медичного персоналу.
16 Грудня, 2022 р., 11:42
Права дітей є складною проблемою сучасного людства, оскільки, на жаль, життя, здоров’я, навчання, щастя дітей усього світу поки що недостатньо захищені. Про це багато пишуть і говорять, дехто намагається допомагати, але кількість нещасних дітей не зменшується.
16 Грудня, 2022 р., 10:25
Якщо ви відчуваєте, що вам потрібна підтримка, не соромтеся звернутися до фахівців. Надаємо список гарячих ліній організацій, до яких можна звернутися за отриманням психологічної допомоги.
16 Грудня, 2022 р., 09:40
Всі діти на території України – незалежно від раси, кольору шкіри, статі, мови, релігії, політичних або інших переконань, національного, етнічного або соціального походження, майнового стану, стану здоров’я та народження дітей і їхніх батьків чи осіб, які їх замінюють, або будь-яких інших обставин – мають рівні права і свободи.
15 Грудня, 2022 р., 15:00
З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну наша громада постійно відправляє гуманітарні вантажі до громад, які найбільш постраждали від агресії. На цей раз для потреб жителів Херсонської області відправлени препарати медичного призначення. Даний вантаж вже прибув за місцем призначення.
15 Грудня, 2022 р., 13:06
Як повідомили в Міністерстві Оборони України Міністерством юстиції України здійснено державну реєстрацію Наказу Міністерства оборони України від 10 листопада 2022 року № 369 Про затвердження Положення про комісії Міністерства оборони України з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій, учасниками війни та вирішення спірних питань щодо зарахування окремих періодів служби до вислуги років та Інструкції про порядок видачі в Міністерстві оборони України посвідчень учасника бойових дій, нагрудних знаків «Ветеран війни – учасник бойових дій» та листів талонів на право одержання ветеранами війни проїзних квитків з 50-відсотковою знижкою їх вартості.
14 Грудня, 2022 р., 12:30
Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС!
13 Грудня, 2022 р., 13:05
ЮНІСЕФ разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям», яка містить відповіді на такі запитання: 
06 Грудня, 2022 р., 09:32
Що таке домашнє насильство?  Відповідно до Закону України "Про запобігання та протидію домашньому насильству" зазначено, що домашнє насильство – дії, характерні для фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються між родичами або подружжям чи між іншими людьми, які спільно проживають, але не перебувають у родинних відносинах чи у шлюбі між собою.
06 Грудня, 2022 р., 09:29
Із настанням осінньо-зимового періоду гостро постає питання виникнення пожеж у житловому секторі. Майже щодня реєструються нові випадки  пожеж в оселях, і найчастіше причинами їх виникнення стає порушення правил пожежної безпеки з боку самих власників. Окрім того, що громадяни наражають на небезпеку себе та ставлять під загрозу знищення свого майна, часто порушуючи  правила пожежної безпеки у небезпеці опиняються і сусідні будинки або квартири в багатоповерхівках.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь