Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відділ соціальної та ветеранської політики, охорони здоров'я

24 Лютого, 2023 р., 10:26
24 лютого 2023 р. відбулась зустріч з соціальними робітниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району, за участю відділу соціального захисту та охорони здоров’я Устилузької міської ради Півницької Ж.Л. та Назар  Т.М., завідувача відділення соціальної допомоги вдома Широчук Л.І., ФСР Штей В.В. Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району, ССД Устилузької міської ради Котович О.В. та Сень Н.С.  щодо  підвищення рівня поінформованості та привернення громадськості до проблеми домашнього насильства. Під час зустрічі обговорили причини, форми та ознаки цього явища. Ознайомили з інформаційними матеріалами, роздали буклети та брошури з інформацією як запобігти та протидіяти домашньому насильству.
07 Лютого, 2023 р., 15:46
Внутрішньо переміщені особи, які мешкають на Волині, та жителі громад області, які постраждали від війни в Україні, можуть отримати безкоштовні юридичні консультації. Надаються вони Волинським Інститутом Права у рамках проєкту «Багатосекторне реагування на гуманітарну кризу в Україні», що реалізовується у партнерстві з Данською радою у справах біженців (DRC).
02 Лютого, 2023 р., 09:50
Відповідно до Календаря профілактичних щеплень, дитина має отримати вакцини від таких захворювань, як туберкульоз, гепатит В, кір, епідемічний паротит (свинка), краснуха, дифтерія, правець, коклюш, поліомієліт та хіб-інфекція.
01 Лютого, 2023 р., 15:13
Сьогодні , 01  лютогог 2023 року, в адмінбудівлі Володимир-Волинської райдержадміністрації  відбувся круглий стіл щодо узгодження механізмів поширення інформації про гінекологічні кабінети.
31 Січня, 2023 р., 10:30
На території Устилузької міської територіальної громади і надалі працює мультидисциплінарна мобільна команда, що надає соціально-психологічну допомогу, медичну допомогу (консультування, онлайн зв’язок з лікарями, перенаправлення до інших фахівців) гуманітарні набори сім’ям з дітьми та людям, постраждалим від війни. Команда створена за ініціативи відділу соціального захисту та охорони здоров’я Устилузької міської ради у межах проєкту «Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди», що реалізується МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» у співпраці з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.  
23 Січня, 2023 р., 15:02
Добрі справи для тих, хто потребує допомоги не залишаються поза увагою. В цей нелегкий час,  все більше людей потребують турботи та матеріальної підтримки. Чудово що є такі люди які здатні сприймати чужі проблеми, як свої. 20 січня 2023 року Благодійний фонд «Карітас-Волинь» завітав в Устилузьку громаду з благодійною допомогою для внутрішньо переміщених осіб вразливих категорій, які проживають на території громади. Для потреб ВПО були надані продуктові набори. Хочеться   подякувати за Вашу підтримку та за  Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Бажаємо Вам добра, миру та процвітаня. Нехай Бог  Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!
17 Січня, 2023 р., 12:30
Що робити в такій ситуації: Білий фосфор викликає тяжкі опіки, аж до кісток та кісткового мозку.  Це самозаймиста речовина при контакті з киснем (повітрям). При попаданні на шкіру або одяг він прилипає до них і продовжує горіти. ДОПОМОГА ПРИ ФОСФОРНИХ ОПІКАХ: 1. НЕ торкайтеся пальцями ФОСФОРУ НА ОДЯГУ АБО ШКІРІ ПОСТРАЖДАЛОГО.  МОЖУТЬ ЗАГОРІТИСЯ ЧАСТИНКИ НА ВАШІЙ ШКІРІ. 2. За можливості зануріть пошкоджену частину тіла у воду.  Або потрібно рясно поливати або змочувати водою шкіру та одяг там, де є краплі фосфору. 3. Обережно знімати одяг, продовжуючи поливати водою або безпосередньо у воді.  У воді фосфор не горить.  Використовуйте пінцет або щось, чим можна зняти фосфор та частини одягу. 4. Рану обробити содовим розчином.  1 чайна ложка на 1 склянку води. 5. Накласти вологу пов'язку на рану.  Бажано, змочену содовим розчином.  Або хоч би просто мокру. 6. ВАЖЛИВО!  НІКОЛИ ДО РАНИ НЕ ПРИКЛАДАЙТЕ ВАТУ ПРИ НАКЛАДАННІ ПОВ'ЯЗКИ.  У хірургів чищення глибокої рани від дрібних частинок вати займає дуже багато часу (іноді до 2-3 годин). 7. Не використовуйте перекис!!  Коли перекис розпадається, утворюється вода та кисень.  Кисень викликає загоряння фосфору. 8. Якщо потерпілий у свідомості, можна дати: - будь-яке знеболювальне, -димедрол з анальгіном в одному шприці -Корвалол-багато. 50 кап та більше. (Рахувати не буде часу).  Десь пів чайної ложки.  У ньому є фенобарбітал. Він трохи заспокоїть. - гідазепам, феназепам, якщо є.  1 табл. 9. Запам'ятайте, що людина в стані помірного стресу може негативно ставитися до Ваших спроб обійняти, заспокоїти.  Нехай кричить, плаче, лається.  Це стосується і тих, хто перебуває в осередку трагедії, а не тільки до травмованих.  Ви можете просто тримати людину за руку.  Він відчуватиме Вашу підтримку. 10. Щодо отруєння парами фосфорного з'єднання.  Використовуйте будь-який сорбент всередину (активоване вугілля, ентеросорбент, харчову глину, атоксил .....) Багато пийте води, віддавайте перевагу лужним рідинам (молоко, лужні води без газу...)
10 Січня, 2023 р., 13:10
Постановою Кабінету міністрів України від 27 грудня 2022 року № 1460, «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 6 жовтня 2021 р. № 1040 і від 7 березня 2022 р. № 214» строк виплати державних соціальних допомог:
27 Грудня, 2022 р., 15:18
ПОЛІОМІЄЛІТ. У кінці 2021 року в Україні зафіксували спалах поліомієліту. Станом на середину квітня 2022 року від захворювання постраждало більш ніж 20 дітей, у двох з них розвинувся параліч. Вірус поліомієліту продовжує циркулювати у навколишньому середовищі та становить небезпеку.
22 Грудня, 2022 р., 14:59
30.11.2022 року набула чинності постанова КМУ від 15.11.2022 р.No 1320 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо призначення окремих видів державної допомоги та соціальних стипендій», якою внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 7 березня 2022 р. No 214 деякі питання надання державної соціальної допомоги та пільг на період введення воєнного стану», а саме: ДЕТАЛЬНІШЕ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь