Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відділ соціального захисту та охорони здоров'я

10 Квітня, 2023 р., 16:35
Що таке домашнє насильство?  Відповідно до Закону України "Про запобігання та протидію домашньому насильству" зазначено, що домашнє насильство – дії, характерні для фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються між родичами або подружжям чи між іншими людьми, які спільно проживають, але не перебувають у родинних відносинах чи у шлюбі між собою.
31 Березня, 2023 р., 14:09
Кабінет Міністрів ухвалив рішення про реалізацію експериментального проєкту щодо надання окремих соціальних послуг найбільш вразливим категоріям громадян. Соціальні послуги будуть надаватися у закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики. Зокрема, серед таких закладів – окремі санаторії у Трускавці та Миргороді.
15 Березня, 2023 р., 16:33
РОЗІРВИ ЛАНЦЮГ МОВЧАННЯ!
14 Березня, 2023 р., 11:52
За сприяння ВОБФ « Дитяча місія. Україна», Департаменту соціального захисту населення  Волинської обласної військової  адміністрації  для підтримки самотніх громадян, осіб з інвалідністю, багатодітних, які перебувають на обслуговуванні в територіальному центрі та проживають на території Устилузької громади надано благодійну допомогу у вигляді продуктів харчування від Мінінтеграції (Всесвітньо Продовольчої Програми ООН в Україні).
14 Березня, 2023 р., 11:49
Війна в Україні спричинила масштабну гуманітарну кризу. Багато сімей були змушені покинути свої домівки та стати внутрішньо переміщеними особами (ВПО), шукати безпечніші місця для своїх дітей, залишаючи позаду своє звичне життя, втрачаючи доступ до базових продуктів та послуг. Важливо надати цим сім’ям екстрену допомогу та підтримку, аби повернути їм упевненість і контроль над життям. Протягом березня в черговий раз ВПО зареєстровані на території Устилузької ТГ отримали допомогу. Цього разу сім'ї з дітьми (різних вікових категорій) одержали набори теплого одягу зимового асортименту від ММК Устилуг за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (Юнісеф) у співпраці із МБФ "Українська фундація громадського здоров'я". Мультидисциплінарна мобільна команда (ММК) – це команда спеціалістів, яка  складається з психолога, соціального працівника, юриста й медика та надає соціально-психологічну допомогу сім'ям з дітьми, постраждалим від військових дій. Мобільна команда на авто виїжджає до місць, де потрібна допомога, а також консультує постраждалих дистанційно - телефоном або за допомогою відеозв'язку. Головне завдання якої – оперативно зреагувати на гострі потреби сім’ї і за потреби переадресувати її за спеціалізованою допомогою. Потрібна допомога? Телефонуйте до Устилузької ММК за контактами: +38 096 015 12 52 +38 066 756 28 23 
02 Березня, 2023 р., 14:05
Повномасштабне вторгнення росії завдало та продовжує завдавати великої шкоди населенню України. Від постійних обстрілів  страждають мирні жителі. Досить значна кількість людей зазнали поранень від вибухів гранат та мін.
28 Лютого, 2023 р., 12:03
Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.
24 Лютого, 2023 р., 10:26
24 лютого 2023 р. відбулась зустріч з соціальними робітниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району, за участю відділу соціального захисту та охорони здоров’я Устилузької міської ради Півницької Ж.Л. та Назар  Т.М., завідувача відділення соціальної допомоги вдома Широчук Л.І., ФСР Штей В.В. Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району, ССД Устилузької міської ради Котович О.В. та Сень Н.С.  щодо  підвищення рівня поінформованості та привернення громадськості до проблеми домашнього насильства. Під час зустрічі обговорили причини, форми та ознаки цього явища. Ознайомили з інформаційними матеріалами, роздали буклети та брошури з інформацією як запобігти та протидіяти домашньому насильству.
07 Лютого, 2023 р., 15:46
Внутрішньо переміщені особи, які мешкають на Волині, та жителі громад області, які постраждали від війни в Україні, можуть отримати безкоштовні юридичні консультації. Надаються вони Волинським Інститутом Права у рамках проєкту «Багатосекторне реагування на гуманітарну кризу в Україні», що реалізовується у партнерстві з Данською радою у справах біженців (DRC).
02 Лютого, 2023 р., 09:50
Відповідно до Календаря профілактичних щеплень, дитина має отримати вакцини від таких захворювань, як туберкульоз, гепатит В, кір, епідемічний паротит (свинка), краснуха, дифтерія, правець, коклюш, поліомієліт та хіб-інфекція.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь