Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Відділ соціальної та ветеранської політики, охорони здоров'я

01 Квітня, 2022 р., 14:55
Є декілька простих правил домедичної допомоги при термічних опіках, знання яких допоможе правильно надати адекватну першу допомогу собі чи своїм близьким.
01 Квітня, 2022 р., 13:06
Для пошуку зниклих рідних під час війни в Україні створено чат-бот „Знайди рідних”, який дозволяє знайти тих, із ким втрачений зв’язок, незважаючи на країну їхнього теперішнього перебування. Посилання на чат-бот:  https://t.me/Family_Search_bot.   Відеоінструкція для полегшення користування:  https://www.youtube.com/watch?v=q4OSwaQ5xrs.
24 Березня, 2022 р., 15:30
За вибором людини пенсію або грошову допомогу виплачують Укрпошта або уповноважені банки.
11 Березня, 2022 р., 13:55
Що робити у разі хімічної атаки
11 Березня, 2022 р., 13:01
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що спеціальний механізм виплати грошових допомог, пільг та субсидій буде застосовано у окремих містах та районах 7 областей.
11 Березня, 2022 р., 12:58
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики, повідомила, що Пенсійний фонд України спрямував кошти на виплату:
07 Березня, 2022 р., 15:51
 Номер гарячої лінії МОЗ 0 800 60 20 19.  Оператор прийме заявку і опрацьовує її. Інсулін знайдуть або в аптеці, або  за можливості доставлять волонтерами. 
18 Лютого, 2022 р., 11:32
 17.02.2022 року відбулося засідання сесії Устилузької міської ради. Начальником відділу соціального захисту та охорони здоров'я Півницькою Ж.Л. підготовлено проекти рішень щодо внесення змін до Програми підтримки Комунального підприємства "Володимир-Волинське терторіальне медичне обєднання на 2021-2023 роки" та Про надання матеріальної допомоги на ліквідацію наслідків пожежі. 
17 Лютого, 2022 р., 12:27
Відповідно ст.11 Закону України «Про соціальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020р. №449 «Про затвердження Порядку проведення  моніторингу надання та оцінки якості соціальних послуг», наказу Міністерства соціальної політики України від 27.12.2013р.№904 «Про затвердження Методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг» з метою проведення зовнішньої оцінки якості надання соціальних послуг у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району (далі -територіальний центр) , розпорядженням міського голови від 23.12.2021 року №119-аг « Про створення  комісії з проведення моніторингу  та зовнішньої оцінки якості надання  соціальних послуг », організовано та проведено зовнішню оцінку  якості соціальних послуг , які надалися у 2021 році відділеннями соціальної допомоги вдома та стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Володимир-Волинського району.               
02 Лютого, 2022 р., 11:05
На  виконання Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації Міністерством соціальної політики України розроблено електронний кабінет особи з інвалідністю як один із інструментів для подання документів і заяв про взяття на облік для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації. Відтепер особа з інвалідністю може, не виходячи з дому, подати документи, що необхідні для взяття на облік та забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації через електронний кабінет особи з інвалідністю в банку даних. Реєстрація особи з інвалідністю в особистому електронному кабінеті можлива за посиланням https://ek-cbi.msp.gov.ua, або на офіційному веб сайти Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділі «Е-Сервіси». Ознайомитися з інструкцією користувача електронного кабінету та навчальним відео можна за посиланням https://www.msp.gov.ua/news/20999.html

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь