Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
24 Березня, 2023 р., 15:25
25 березня 2023 року минає один рік з дня загибелі Чайки Василя Миколайовича старшого солдата, 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Народився  Василь Миколайович 13 жовтня 1998 року в селі Залужжя Володимир-Волинського району Волинської області там і проживав.
17 Березня, 2023 р., 10:40
Володимирське районне управління Головного управління ДСНС України у Волинській області інформує для ознайомлення щодо прийняття постанови від 21 лютого 2023 р. № 154 про затвердження технічного регламенту аерозольних розпилювачів для суб'єктів господарювання.
17 Березня, 2023 р., 10:35
Згідно частини п’ятої статті 57 Кодексу цивільного захисту України суб’єкт господарювання набуває право вчиняти дії щодо провадження господарської діяльності, передбачені частиною другою цієї статті, з дня реєстрації декларації відповідним дозвільним органом. Подати декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в електронній формі можна за посиланням: https://e-services.dsns.gov.ua/
10 Березня, 2023 р., 12:37
12 березня 2023 року минає один рік з дня загибелі Цюпака Олександра Сергійовича командира танкового взводу танкової роти танкового батальйону 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних сил України. Народився  Олександр Сергійович 28 серпня 1982 року в смт  Луків Турійського району Волинської області. Проживав в селі Залужжя Устилузької ТГ.
07 Березня, 2023 р., 16:12
7 березня 2023 року в приміщені Устилузької міської ради представники чеської гуманітарної організації "Людина в біді" за фінансової підтримки американського народу  проводили реєстрацію внутрішньо переміщених осіб внаслідок поточного воєнного конфлікту, які проживають на території Устилузької ТГ у програмі   грошової допомоги.     
07 Березня, 2023 р., 10:54
                                               З настанням весни  сільгоспвиробники розпочинають підготовку до весняно-польових робіт. А хороший урожай   певною мірою  залежить від якості  насіння, його вибору та перевірки. Недаремно ж кажуть: «Що посієш, те й пожнеш». Перевірити свій насінневий матеріал, як минулорічний так і придбаний цьогоріч, за його посівними якостями  ви  можете в Державній установі «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія».
07 Березня, 2023 р., 10:14
Відповідно до розпорядження міського голови від 07.03.2023 №7-од оголошено

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь