Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
30 Грудня, 2022 р., 11:54
Висловлюємо щиру вдячність Устилузькому ліцею, Лудинській  гімназії, Устилузькому ЗДО та Устилузькому будинку культури, які долучилися до виготовлення прикрас для оздоблення головної ялинки центральної садиби. Саме завдяки Вам зелена красуня заграла різними барвами та стала окрасою міста в період різдвяно-новорічних свят.
28 Грудня, 2022 р., 15:21
В черговий раз за сприяння сім’ї Катерини та Андрія Сас, церкви християн Адвентистів Сьомого Дня 25 грудня 2022 року в Устилузькому будинку культури внутрішньо переміщеним особам, які проживають на території громади надано  продуктові набори. Устилузька міська рада дякує сім'ї САС за надану допомогу для ВПО нашої громади.
21 Грудня, 2022 р., 10:45
День Святого Миколая, Новий рік – найулюбленіші свята, яких з нетерпінням чекають діти. Усі вони в очікуванні веселощів та приємних сюрпризів. І як добре, коли мрії збуваються!
12 Грудня, 2022 р., 11:15
До професійного свята - Дня місцевого самоврядування директор ТОВ “П’ятидні" Валерій Діброва вручив ноутбук, для працівників міської ради та привітав з святом.
05 Грудня, 2022 р., 09:51
Прогресивне людство, відзначаючи щороку третього грудня Міжнародний день інвалідів, засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, що для них мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед рівними. Адже ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства. Хочеться побажати вам теплих стосунків з вашими близькими, творчої наснаги, бадьорості духу та міцного здоров’я і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей, та міцної сили волі, що ці можливості породжує. Нехай справдяться всі ваші бажання, мрії та задуми!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь