Устилузька громада

Волинська область Володимирський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
17 Березня, 2021 р., 08:35
10 Березня, 2021 р., 16:24
РЕГІОНАЛЬНА ФІЛІЯ «ЛЬВІВСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ»
09 Березня, 2021 р., 10:12
Сьогодні відзначається 207-ма річниця з дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Про біографію поета можна писати немало. За своє коротке життя Шевченко сповна наситився стражданнями, але він не міг не жадати того, до чого прагнемо всі ми - життя і свободи, самореалізації і благополуччя, миру і поваги, простих людських цінностей. Його творчість - неоціненний вклад в зародження і розвиток української культури, мови нашої держави. Поезія Шевченка - це вогник, який запалює душу кожної  людини. Тарас Григорович в серцях українців жив і житиме вічно.
05 Березня, 2021 р., 09:47
Дорогі жінки!
22 Лютого, 2021 р., 12:11
Інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Портал містить повну та достовірну інформацію щодо понад 1 500 послуг — про місце, спосіб, строк, вартість, результати отримання послуг, а також необхідні документи та спосіб оскарження їх результатів. Пошуковик шукає послуги та життєві події за ключовими словами та словосполученнями. Наприклад, якщо ввести “дитина” або “народження дитини”, Гід підкаже перелік усіх життєвих подій та держпослуг, що містять ці слова: реєстрація народження, державна допомога при народженні тощо. Послуги розподілені за 17 категоріями за сферами суспільного життя: громадянство та міграція; будівництво та нерухомість; соціальний захист; транспорт; сільське господарство тощо. Найпопулярніші категорії, які відвідують українці: транспорт; соціальний захист; громадянство та міграція. Послуги можна знайти за 36 життєвими подіями чи ситуаціями, які створено для громадян та бізнесу. Найпопулярніші життєві події: я планую змінити місце проживання; я хочу отримати паспортні послуги; я планую придбати житло. Завдяки Гіду зникає необхідність звертатися до посередників або шукати юристів для консультації щодо отримання певної держпослуги. Озброєний всією необхідною інформацією користувач має можливість апелювати до офіційного ресурсу, володіє беззаперечними аргументами і може вимагати дотримання своїх прав з боку всіх надавачів послуг. Якщо під час отримання послуги у громадянина вимагатимуть певну довідку або документи, які не були зазначені в Гіді, то він має право їх не надавати. Це проєкт Міністерства цифрової трансформації України, що реалізований завдяки підтримці проєкту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» та за сприяння проєкту SURGe, що фінансується Урядом Канади.
20 Лютого, 2021 р., 11:05
20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Євромайдану. Загалом революційні події зими 2013-2014 років забрали життя понад сто активістів Майдану. 21 лютого на Майдані відбулося прощання із загиблими повстанцями, яких в жалобних промовах назвали “Небесною Сотнею”, а під час прощання із загиблими лунала пісня “Плине кача…”, яка стала реквіємом загиблим.
18 Лютого, 2021 р., 09:20
абінет Міністрів опублікував постанову про встановлення в Україні адаптивного карантину з 24 лютого, яка передбачає норми щодо чотирьох рівнів епіднебезпеки та показники їх визначення. Як передає Укрінформ, відповідний документ опубліковано на Урядовому порталі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Громадська оцінка робіт, що надійшли на конкурс з визначення кращого логотипу Устилузької громади

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь